انواع ارتودنسی نامرئی در این بخش به شما عزیزان به طور کامل شرح داده خواهد شد. با اقسام مختلف بریس های نامرئی دندان از جمله اینویزیلاین که برای همه بیماران قابل استفاده است، می توان به نحوی ارتودنسی کرد که افراد دیگر متوجه تغییرات اعمال شده روی ظاهر دندان شما نباشند. علاوه بر اینویزیلاین، بریس های شفاف دیگری نیز در بازار موجود هستند که از محبوبیت بالایی برخودار می باشند.
برای مثال می توان به بریس های لینگوال اشاره کرد. هرکدام از بریس های نامرئی دارای مزیت های خاصی هستند، از هریک از آن ها برای عملکرد خاصی استفاده می شود. در این قسمت قصد داریم چند نمونه از بریس های نامرئی دندان را به شما معرفی کنیم:
Clear braces
بریس های شفاف با قرارگیری روی دندان ها هیچ حرکتی نداشته و ظاهر آن ها بیشتر شبیه به براکت های قدیمی می باشد. بیشتر بریس های شفاف روی دندان های ردیف جلویی نصب می گردند. یکی از مزیت های ویژه این بریس ها آن است که ماده سازنده آن ها سازگاری بالایی با دندان های طبیعی دارند. سیم های ارتودنسی سپیدنت برای نگهداری بریس های نامرئی به کار می رود، معمولا متریال این سیم ها به گونه ای است که با رنگ شفاف دندان ها مطابقت دارند.
بریس های لینگوال
بریس های لینگوال برعکس بریس های شفاف، روی دندان های عقبی کاربرد دارند، براکت ها و سیم های ارتودنسی در این روش خیلی کمتر از سایر روش ها قابل مشاهده است. این بریس ها عملکردی چون براکت های سنتی دارند. ارتودنتیست با تکنیک های متفاوتی این بریس ها را روی دندان های بیماران نصب خواهد کرد.
کارایی اینویزیلاین
اینویزیلاین از بریس های روش نامرئی به شمار رفته که برای ارتودنسی دندان ها کاربرد زیادی دارد. بسیاری از بیماران با مشاهده نمونه هایی از ارتودنسی نامرئی، جذب این بریس های شفاف شده و سفارش ساخت می دهند. مکانیزم آن ها به گونه ای است که به صورت کاملا تدریجی و آهسته هماهنگی لازم را در موقعیت دندان های فرد ایجاد می نماید. الاینر یا همان براکت های شفاف به طور کامل سطح دندان های بیمار را در برمی گیرند، این باعث می شود تا به مرور زمان دندان های فرد به جایگاه طبیعی خود هدایت شوند.
در روز های اولیه ممکن است به دلیل اتصالی محکمی که با دندان ها دارند، باعث ایجاد درد و ناراحتی در فرد شود، چند روز بعد این الاینرها جا باز کرده و فشاری که در روز های اول به دندان ها وارد می کردند را نخواهند داشت. بعد از گذشت چند ماه طبق اعلام ارتودنتیست الاینر های جدید جایگزین براکت های قبلی می شوند، براکت های جدید سبب سرعت بیشتر روند درمانی خواهند شد. براکت های طوری طراحی و ساخته می شوند که با ایجاد فشار کافی به دندان ها سبب نظم کافی در ردیف شدن آن ها گردند. برای هدایت کامل دندان ها به موقعیت نهایی خود و پس از اتمام درمان برای حفظ زیبایی ساختاری از انواع ریتینرها استفاده می گردد.
یکی از مزیت های بریس اینویزیلاین قابلیت حرکت کردن آن هاست که مکانیزم رفت و برگشتی با سطح دندان دارند. برخورد آن ها با سطح دندان به صورت کاملا مستقیم انجام می گیرد. این باعث خواهد شد تا نتیجه درمان ارتودنسی نامرئی با سطح کیفی بالایی انجام شود. کل بازه زمانی که برای ارتودنسی در نظر گرفته می شود، به فاکتورهای مختلفی بستگی خواهد داشت، برای مثال میزان ناهنجاری های دندان و همچنین شرایط بیمار در تعیین طول درمان تاثیرگذارند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته این میزان به طور میانگین بین هفده الی بیست و پنج ماه زمان می برد. بسته به سختی کار این مقدار می تواند بیشتر باشد، برای مثال برخی دندان ها قبل از ارتودنسی لازم است جراحی یا عصب کشی شوند، بنابراین تعیین بازه زمانی امری نسبی بوده و تابع شرایط گوناگون است.
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0